LYST TIL Å BLI BEDRE PÅ DATING?

 

Lisbeth Solheim som driver Singelturer.com og Ane Hagen som driver datingsiden MatchMe.no slår seg sammen for å skape en nyttig portal for alle som ønsker å bli bedre på dating. 

La 2018 bli året hvor du finne den rette for deg. Enten ved å få mer kunnskap og bli bedre på dating, eller ved å bli kjent med noen som også har lyst på kjæreste gjennom Facebook gruppen til Bedre Dating.

GÅ TIL FACEBOOK GRUPPEN

 

LA OSS SKAPE MASSE KJÆRLIGHET I 2018!

Etter å ha jobbet med single på vår kant i mange år, ble vi enige om at nå er tiden inne for at vi må gjøre noe sammen. All den kunnskapen som vi har opparbeidet oss i alle disse årene bør deles. 

Alle spørsmålene vi får daglig fra single fortjener svar, og vi må gå foran som et godt eksempel på den ærligheten som er nødvendig for at man skal finne den kjærligheten man ønsker seg. Les mer om Lisbeth her: https://www.singelturer.com/ Les mer om Ane her:  Anehagen.com

Bedre Dating blir et nettsted med materiale som vil hjelpe deg få de resultatene du er ute etter, i tillegg til at vi via video og live sendinger vil gi svar på de spørsmålene vi får som mest sannsynlig du også ønsker svar på. 

Prisen vil i tillegg være latterlig lav, da vi ønsker et lavterskel tilbud som alle kan ha råd til i en måned eller to. 

Det blir facebook gruppe, det blir onlinekurs, det blir artikler fordelt på temakategorier, det blir nyttige videoguider, det blir livesendinger og mye mer. 

Er du med? Er du klar for å bli bedre på dating?
Vi håper vi sees! 

Få beskjed når nettsiden åpner

Legger du igjen navn og mailadresse så vil vi sende deg en melding når vi åpner. Det vil koste 99,- å få tilgang til nettsiden som vil inneholde guider , kurs og artikler for bedre dating, livesendringer, og mye mer.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.